Què és?

El Feng Shui (en xinès 风水 fēng shuǐ, literalment "vent-aigua") és una antiga tècnica xinesa d'origen taoista basada en la recerca de l'equilibri. Consisteix a situar els elements de l'entorn (els edificis, les estances i els objectes) de tal manera que es trobin en harmonia amb les forces de la natura. La designació original de la disciplina és Kan Yu (literalment: "Tao del cel i de la terra").

Un estudi de Feng Shui consisteix en l'estudi en profunditat de les energies d'un habitatge, local comercial o empresa, per a detectar com aquestes afecten a les persones que es troben al seu interior. El meu objectiu final és el de millorar la qualitat de l'energia present a l'entorn, per a crear equilibri, harmonia i benestar en les persones.

Si voleu fer un estudi de Feng Shui per veure quines energies afecten la seva llar, poseu-vos en contacte amb mi a través del formulari de contacteo directament a través del mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), del telèfon 656408084 o venint al despatx de la plaça Viladomat 19 (Berga) en horari d'oficina.

 

Jordi Pons, Aquitecte