LES RADIACIONS ARTIFICIALS

Són les provocades pels aparells elèctrics i les noves tecnologies de telecomunicació, i actuen igual que les naturals, provocant variacions del camp magnètic i elèctric del nostre voltant, tot i no ser tant perilloses. Poden ser degudes a fonts externes (antenes, cablejat elèctric, xarxa wi-fi, transformadors...) com internes als habitatges (electrodomèstics, telèfons mòbils, radiodespertadors...).

Cal comprovar les distàncies mínimes de seguretat entre qualsevol aparell que pugui produir aquest tipus d'afectació i desconnectar els que puguem si no els hem de fer servir.

Existeixen diferents aparells en el mercat per calcular els seus efectes a distància, però degut a la seva manca de fiabilitat en els resultats, només ens podrem assegurar que no ens afecten si ens en mantenim allunyats. En cas contrari, a diferència del que passa amb les radiacions naturals, existeixen maneres d'apantallar-les o eliminar-les.

 

Si voleu fer un estudi geobiològic per veure quines radiacions afecten la seva llar, poseu-vos en contacte amb mi a través del formulari de contacteo directament a través del mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), del telèfon 656408084 o venint al despatx de la plaça Viladomat 19 (Berga) en horari d'oficina.

Jordi Pons, Aquitecte