foto1
ARQUITECTURA
foto1
BIOCONSTRUCCIÓ
foto1
INTERIORISME
foto1
GEOBIOLOGIA
foto1
FENG SHUI
Jordi Pons - Arquitecte
 • 1Aspachs.jpg
 • 2Faana.jpg
 • 3Dojo.jpg
 • 4Mas_Franch.jpg
 • 5llibreria.jpg
 • 6Cartedor.jpg
 • 7Barana.jpg
 • 8Fang.jpg
 • 9Menjador.jpg
 • Soler.jpg

Interiorisme

Actualment l'interiorisme es pot veure en comerços, bars, discoteques, farmàcies, supermercats, restaurants... L'objectiu és clar: destacar respecte la competència i aconseguir vendre més. Una bona imatge és imprescindible per cridar l'atenció. Naturalent, també es dóna en el camp de l'habitatge per crear un ambient domèstic acollidor i/o elegant.

Aspachs

Un arquitecte és un professional habilitat legalment per a realitzar tasques d'interiorista, però si a més li afegim experiència en aquest camp, tenim la persona adequada per desenvolupar aquesta tasca. En el meu cas, he treballat en projectes d'interiorisme des de l'any 2002. Són molts els dissenys d'interiors de comerços realitzats per tot l'estat espanyol: des de Sanxenxo (Galícia ) a Maó (Menorca); des de Punta Umbría (Huelva) a Barcelona, passant per Madrid, Valladolid, Torrejón de Ardoz... He projectat gelateries (totes les de Frigo realitzades entre el 2002 i el 2003), restaurants, bars, forns de pa, rostisseries... i naturalment, habitatges. A més, des de l'any 2009, si ho vol el client, incorporo el Feng Shui i la Geobiologia per aconseguir que el projecte, a més de ser visualment atractiu, sigui energèticament sà i favorable als propietaris.

Voleu més raons per contractar un professional?

 • Contractar un arquitecte per desenvolupar un projecte d'interiorisme pot resultar més econòmic que anar per lliure. Això pot passar sobretot a l'hora de contractar els professionals o d'escollir els materials més adequats. En el camp de la construcció, és molt més fàcil donar gat per llebre a un client "profà" que a un professional del sector. Un arquitecte li podrà oferir les solucions amb una millor relació qualitat-preu.

  • Pot aconseguir treure el màxim profit de l'espai en funció de les necessitats de la reforma. És natural ja que és la nostra especialitat. Entrem en una estança i ja sabem què s'hi pot fer i què no. L'arquitecte distribueix l'espai, l'ordena, l'organitza d'un cop d'ull; i és capaç de veure coses que un client no acostumat a aquesta mena de tasques no pot veure. Aporta un valor afegit a l'habitatge o local personalitzant-lo i distingint-lo de la competència.

  • Durant les reformes poden aparèixer patologies en els tancaments o les instal·lacions que no són visibles fins que no s'aixeca l'acabat. Prendre una decisió correcta per reparar aquestes patologies sense endarrerir l'obra és molt més senzill si la direcció tècnica de l'obra està en mans d'un arquitecte. Si no es presta atenció a aquestes coses pot resultar fatal en un futur.

  • Moltes persones s'estressen a l'hora de prendre decisions sobre les reformes a realitzar. Dónen voltes a cada detall i canvien d'idea cada dos per tres. En el millor dels casos, l'obra s'endarrereix. En el pitjor, cal desfer la feina feta i tornar a fer-la. Un arquitecte et pot proposar diverses opcions des del primer moment i ajudar-te a prendre decisions amb el convenciment que el resultat serà l'òptim. L'experiència és un grau.

  • Un arquitecte coneix el seu sector. Sabem quins professionals són bons i quins no. A l'hora de fer una reforma haureu de contractar diferents professionals (paletes, lampistes, fusters, pintors...). Podeu anar per lliure i demanar pressupostos. Amb això sabreu quan cobra, però... sabeu si treballen bé o si us faran una "potineria"? Si no treballeu amb la gent adequada podeu estar segurs que tindreu molts maldecaps. Penseu-hi...

  • Si contracteu un arquitecte tindreu sempre la seguretat que la feina es fa ben feta i el resultat serà l'esperat. No us trobareu amb sorpreses com ara que no podeu obrir la porta de l'armari perquè està massa aprop de llit, o que el WC i el bidet estan confrontats en un lavabo massa estret. No seria el primer cop que passa.

En definitiva contractar un arquitecte per fer una reforma no us sortirà car i ofereix un munt d'avantatges. Podreu estar segurs d'haver triat la millor de les opcions possibles i us traureu de sobre tots els maldecaps que comporta dirigir obres.

La decisió és vostra.

9Menjador

Si voleu tirar endavant el vostre projecte d'interiorisme amb el meu ajut, poseu-vos en contacte amb mi a través delformulari de contacte,directament a través del mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), del telèfon 656408084 o venint al despatx de la plaça Viladomat 19 (Berga) en horari d'oficina.

Jordi Pons, Arquitecte